Kamado BBQ aanbieding

Na jarenlang een echte BBQ fan te zijn heb je jouw oog laten vallen op een Kamado BBQ aanbieding. Je hebt voor jezelf de keuze gemaakt en gaat nu voor een echte Kamado! Er zijn enorm veel soorten Kamado’s en de juiste vraag die je aan jezelf zou moeten stellen is: Wat is nou eigenlijk de Kamado BBQ die het beste bij mij past? Het meest bekende merk Kamado is misschien wel de Big Green Egg, maar er zijn nog veel meer goede Kamado barbecues in de aanbieding!

Bekijk de huidige Kamado Barbecue aanbiedingen:

Waar moet je op letten bij het kopen van een Kamado

De eerste vraag die je aan jezelf moet stellen is welk budget je hebt voor een Kamado. De prijs verschilt tussen de €300,- en €3000,- en wij denken dat je voor een kwalitatieve Kamado rond de €1000,- moet denken. Als je boven dit bedrag wilt kijken, dan krijg je meestal een groter formaat Kamado of worden er extra accessoires of unieke kenmerken meegeleverd bij jouw nieuwe Kamado.

Aantal personen
Je hebt Kamado’s in verschillende formaten. Voor een gezin van 3 tot 5 personen kun je het beste kijken naar een rooster met een diameter rond de 35 cm. Vaak blijven er nog vrienden of andere familie eten, waardoor je beter altijd een iets groter formaat kunt kiezen.

Welke winkels hebben vaak een Kamado BBQ aanbieding?

Je wilt natuurlijk nooit de hoofdprijs betalen voor spullen, ook al zijn ze van een goede kwaliteit. Daarom is het verstandig om op zoek ta gaan naar een Kamado BBQ aanbieding. Winkels die regelmatig een mooie Kamado BBQ aanbieding hebben zijn Bol.comCoolblueen Blokker. Uiteraard zijn er nog veel meer winkels met leuke aanbiedingen. Klik door naar de pagina’s van een specifieke winkel om alle actuele aanbiedingen in de gaten te houden.

Accessoires voor je Kamado BBQ

Als je optimaal wilt barbecueën raden wij aan om ook goede tools aan te schaffen. Denk hierbij aan een goed kookgerei, schorten, schoonmaak spullen en nog veel meer! Om je Kamado zo lang mogelijk mooi te houden raden we ook aan om de BBQ af te dekken met een beschermhoes wanneer je hem niet gebruikt.

Waar komt de Kamado vandaan?

De Kamado BBQ bestaat al erg lang! Al meer dan 3000 jaar om precies te zijn. Oorspronkelijk komt de Kamado uit Japan en is na de tweede wereldoorlog steeds populairder geworden in Amerika. Een bekend merk van vroeger was bijvoorbeeld de Imperial Kamado. Waar de Kamado barbecue vroeger van klei werd gemaakt en snel scheurde bij hoge temperaturen, worden de Kamado BBQ’s tegenwoordig gemaakt van keramiek. Daarom wordt barbecuen met een Kamado ook wel Keramisch barbecuen genoemd! 

Wat zijn nou de bekende Kamado merken?

Zoals we al schreven is de Big Green Egg momenteel misschien wel de meest bekende Kamado BBQ. Daarom is er ook regelmatig Kamado BBQ aanbieding te vinden. Naast de Big Green Egg zijn ook merken als Kamado Joe, Primo Grill, Grill Guru en The Bastard erg bekend. Verder hebben bekende merken als Weber ook een Kamado uitgebracht. Kortom, verdiep je goed in deze mooie barbecues voordat je er daadwerkelijk een koopt!

Leuke acties als je een Kamado Barbecue koopt

Er zijn enorm veel acties als je op zoek bent naar een nieuwe barbecue. Zo kan het zijn dat je een leuke korting krijgt. Naast een leuke korting is het ook vaak zo dat je een aantal leuke accessoires krijgt, of bijvoorbeeld een vleespakket ter waarde van een bepaald bedrag! Zo kun je je nieuwe barbecue direct helemaal uittesten!

De grote voordelen van een Kamado

Bij zo’n grote barbecue, zitten uiteraard grote voordelen! Wat dacht je er van dat de Kamado volledig afsluitbaar is. Op deze manier behoud je niet alleen de hitte in de barbecue, maar ook de rook en de lekkere barbecue smaak! In vergelijking met de traditionele barbecues, houdt de Kamado de warmte goed vast, zo blijven de kolen goed warm en op de juiste temperatuur.

Met de Kamado kun je ook meer dan grillen alleen! Wat dacht je van slow cooking, braden, roken, stomen, bakken en grote stukken vlees grillen? Zo past er makkelijk een hele kip op, maar ook een groot stuk buikspek en bij de grotere varianten gewoon een heel varken. Kortom, wat wil jij nog meer als Grillmeister!

Bekijk alle BBQ aanbiedingen: Big Green Egg, Boretti BBQ, Campingaz BBQ, Cobb BBQ, Gas BBQ, Kamado BBQ, Napoleon BBQ, The Bastard BBQ, Weber BBQ

Bekijk alle BBQ aanbiedingen per soort: Buitenkeuken, Elektrische BBQ, Houtskool BBQ, Keramische BBQ, Smoker BBQ

Bekijk alle BBQ aanbiedingen per winkel: Blokker, Bol.com, Coolblue

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een bbq aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende bbq aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en AllesvoorBBQ.nl en BBQkopen.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een bbq aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een bbq aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online bbq aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een bbq aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.