Big Green Egg aanbieding

Big Green Egg aanbiedingHeb jij hem al gezien, de Big Green Egg aanbieding waarmee je bij iedere BBQ de blits maakt? Met dit gave apparaat weet je zeker dat je de perfecte barbecue kunt verzorgen voor familie en vrienden! Wist je dat er zeven verschillende maten verkrijgbaar zijn die allemaal speciaal op maat gemaakte onderdelen en accessoires hebben? Let dus goed op wanneer je specifieke accessoires of onderdelen koopt! De Big Green Egg Mini heeft een diameter van 25cm wat al genoeg is voor een barbecue met 2 tot 4 personen, maar de Big Green Egg XXL spant de kroon met een diameter van 74 centimeter en een gewicht van 222kg. Deze grote versie wordt thuis bezorgd en op de juiste plek gemonteerd zonder extra kosten!

Bekijk de huidige Big Green Egg Barbecue aanbiedingen:

Welke Big Green Egg aanbieding is goed voor jou?

Er komen regelmatig leuke Big Green Egg aanbiedingen voorbij, maar welke Big Green Egg aanbieding is nou echt iets voor jou? Dat hangt uiteraard af van enorm veel factoren. Het eerste waar je rekening mee dient te houden is het budget. De Green Eggs zijn relatief dure barbecues, maar dat betaald zich terug in het duurzame design en de kwaliteit van het product. De tweede vraag die je je af kunt stellen, is met hoeveel mensen je hem wilt gebruiken. Wij raden aan om een BBQ uit te zoeken die groot genoeg is voor je gezin en het liefst voor twee extra personen. Met barbecuen heb je eigenlijk nooit genoeg ruimte, en er zijn altijd wel mensen die mee eten. Als je dan alleen met je gezin eet, kun je naast je vlees bijvoorbeeld ook direct aardappels poffen of een groente spiesjes.

De standaard accessoires van de Big Green Egg

Wanneer je een Big Green Egg aanbieding koopt, dan zijn er bij zowel de kleine modellen als bij de grote modellen standaard accessoires meegeleverd. Zo is ieder model voorzien van een RVS rooster, een RVS luchtschuif, Een temperatuurmeter en een gietijzeren margrietschijf. Verder zijn er ook nog accessoires beschikbaar zoals schorten, thermometers, druippan, aanmaakblokjes, sauspan, spiesjes, kookgerei en schoonmaak accessoires. Verder zijn er nog speciale handschoenen, rookboxen, pannen, grillplanken en uiteraard nog veel en veel meer!

Bij welke winkels vind je een Big Green Egg aanbieding?

Er zijn enorm veel winkels, en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij hebben een overzicht van de beste aanbiedingen bij verschillende online winkels. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Bol.com, Coolblue of Blokker en bekijk de actuele aanbiedingen van verschillende merken en soorten barbecues.

Big Green Egg Mini aanbieding

De mini is het kleinste model van dit merk. Met een diameter van 23 centimeter, kun je gemakkelijk barbecuen met 4 personen. Deze mooie BBQ weegt maar 15 kilo en is dus gemakkelijk te verplaatsen. Wanneer je de Green Egg Mini gebruikt is een gemakkelijke vraag. Dit apparaat is dan wel een Mini maar super functioneel voor op de camping, op een boot of gewoon in de achtertuin. Zowel consumenten als professionele catering maakt gebruik van de Mini Green Egg. Dat wordt een heerlijk zomer vol met heerlijk barbecues!

Handige accessoires voor de Big Green Egg Mini
Wist je dat je deze barbecue met onderstel, maar ook gewoon los aan kunt schaffen? Neem er een onderstel bij als je hem in je achtertuin wilt gebruiken, en zonder onderstel kun je hem in een buitenkeuken plaatsen of meenemen op een boot. Perfect voor iedere barbecue.

Big Green Egg Minimax aanbieding

Voor de iets grotere families, is de keuze toch al snel gemaakt voor de Big green Egg Minimax editie. Waar je bij de mini genoeg ruimte hebt voor vier personen, is dit exemplaar geschikt voor zes personen. Deze barbecue is te gebruiken voor vlees, groenten, pizza, brood en nog veel meer! Maak het lekkerste eten klaar in een handomdraai. Met een gewicht van 20 kilo is deze barbecue gemakkelijk te verplaatsen en lekker compact! De tijd voor barbecuen is weer aangebroken!

Big Green Egg Small aanbieding

Als je bij de mini al dacht, dit is perfect, dan kan het alleen maar beter worden! We zijn nu pas aangebroken bij de Big Green Egg Small! Met een diameter van 33 centimeter kun je gemakkelijk 2 a 3 kilo vlees bereiden. Dit model is geschikt voor tussen de 4 en 6 personen en weeg 35 kilo. Deze barbecue is perfect voor thuis in de tuin of op een balkon of patio!

Big Green Egg Medium aanbieding

Voor de grote eters of voor groepen van ongeveer 8 personen is de Big Green Egg Medium perfect. Even zes kilo vlees grillen, is nog nooit zo makkelijk geweest. Ruimte zat op deze mooie barbecue! Met een diameter van 38 centimeter, weegt dit pareltje ongeveer 45 kilo! Dat wordt een mooi feestje!

Big Green Egg Large aanbieding

Deze barbecue is perfect als je voor een grotere groep gaat barbecuen. Of je nu van plan bent met de gehele familie of je vriendengroep aan de slag te gaan, je kunt verschillend voedsel tegelijk bereiden! De smaak zal optimaal blijven! Met het speciale onderstel voor deze barbecue, kun je deze barbecue vast zetten waardoor hij niet gaat rollen. Ook is het verplaatsen hierdoor een stuk gemakkelijker gemaakt!

Big Green Egg Extra Large aanbieding

Je hebt groot, groter en grootst. Dit is pas de versie groter. Met een diameter van 61 centimeter is er altijd ruimte zat! Geniet met een wat groter gezelschap van deze barbecue van hoge kwaliteit. Verplaatsen is wat lastiger, want met zijn 105 kilo staat hij altijd stevig op zijn plek! Wil je hem toch verplaatsen, dan raden we je aan een onderstel aan te schaffen om het te verplaatsen!

Big Green Egg Extra Extra Large aanbieding

Dan komen we aan bij grootst. Met dit grootste model, kan je zelfs een bedrijfsfeest draaien. 40 hamburgers tegelijk bakken? Geen probleem. Een heel varken klaarmaken? Geen probleem. Met een diameter van 74 cm is geen een stuk vlees veilig op je barbecue! Bepaal van tevoren wel goed waar je de barbecue neerzet, want hij weeg maar liefst 220 kilo! Een onderstel met wieltjes is dus zeker geen overbodige luxe!